Tanden Bleken


Bij ons worden jouw tanden weer natuurlijk wit, de behandeling is volledig pijnloos en veilig. (Non-peroxide)
Wij maken gebruik van: de nieuwst ontwikkelde behandelingstechnieken voor maximaal wit resultaat, de beste whitening-gels en de modernste tandcosmetische apparatuur en LED bleekverlichting.

De kleur die je hebt gekregen bij het wisselen van het melkgebit naar je volwassen gebit is een genetisch vastgestelde kleur. Tijdens de behandeling zullen de tanden opgeschoond worden van verkleuringen. Het gaat om de verkleuringen die van buitenaf in alle voorgaande jaren in jouw tanden terecht zijn gekomen. Je begint als het ware weer met een schone lei na de behandeling.

Er wordt echter niets veranderd aan de structuur van de tanden waardoor jouw tanden niet sneller verkleuringen gaan opnemen dan voor de behandeling. Dit gaat in exact hetzelfde tempo als de jaren daarvoor. Dit is een heel langzaam en geleidelijk proces waardoor het wel jaren duurt voordat er weer net zoveel verkleuringen in jouw tanden zitten als voor de behandeling.

Jouw tanden laten bleken is nu echt mogelijk en tegenwoordig erg populair omdat steeds meer zelfbewuste mensen er goed uit willen zien. Binnen een uur heb je weer een frisse uitstraling en een stralend witte lach helpt je zelfverzekerder te zijn. Witte tanden geven ook een positieve indruk bij sociale contacten of zakelijke relaties want jouw gebit is wel je visitekaartje!


Waar moet u rekening mee houden als u uw tanden wilt laten bleken?

  • Zorg dat u voor de behandeling gegeten heeft, want u mag na het tanden bleken 4 uur niets eten en alleen water of melk drinken.

  • De eerste 24 uur geen voedingsstoffen nuttigen die kleurstoffen bevatten.

  • De eerste 3 uur mag u niet roken.


De behandeling duurt 60 minuten. Het beste resultaat behaalt u bij 2 behandelingen binnen 3 weken. Zie hieronder de resultaten na 2 behandelingen. Deze behandeling kost €80,00.