Skin & More Men Care
Speciaal voor Mannen

De mannenhuid behoeft een andere behandeling dan de vrouwenhuid. Op deze speciale mannenpagina vindt u de behandelingen op een rij. Voorafgaand aan de behandeling wordt eerst gekeken welke behandeling voor uw huid het beste geschikt is.


Massages:

Wij bieden diverse massages aan zoals een ontpanning massage, hotstone massage, ayurvedische massage en voor de sportieve man uiteraard een sport massage.

Bij een massage van een half uur worden de rug, schouders en nek gemasseerd. Deze behandeling kan ook in combinatie met andere behandelingen geboekt worden.


Gezichtsbehandelingen:


SKIN & MORE MEN-CARE  PURE & CLEAN 60 minuten

Een behandeling gebaseerd op de belangrijkste behandelpunten van het gezicht van dat moment. Zijn de verstopte poriën in een veelvoud aanwezig dan zal het accent in deze behandeling duidelijk op de reiniging liggen. Zijn er neus, - oor of overtollige wenkbrauw haren, dan zullen wij deze verwijderen.


SKIN & MORE MEN-REALAX & CARE ARRANGEMENT 90 minuten.

In deze behandeling ligt het accent naast het reiningen van de huid op de ontspanning. Na de basis behandeling pure & clean worden gezicht, schouders en nek gemasseerd. Ook deze behandeling is afgestemd op de mannenhuid.


SKIN & MORE MEN-CARE DE LUXE 90 minuten.

Een reiningende behandeling gecombineerd met een peeling. Wij zullen de dode huidcellen verwijderen, zodat de huid minder kans krijgt om te verstoppen.

De aanmaak van collageen (anti-aging) wordt gestimuleerd wat ervoor zorgt dat fijne lijntjes verminderen en de huid een betere vochtbalans krijgt.


Advies:

Wij raden u aan om minimaal 24 uur van te voren uw gezicht te scheren vanwege de gevoeligheid van de huid.