Massage

Bij ons kun je van diverse heerlijke ontspannende massage's komen genieten. Wij werken niet met standaard massage's. Uiteraard kun je kiezen uit diverse massage technieken, echter streven wij ernaar ook bij de massage's maatwerk te leveren. Dit wil zeggen dat jij zelf bepaald hoe je van jouw massage behandeling wilt genieten. Bijvoorbeeld dat je alleen de voor- of achterkant van het lichaam gemasserd wilt hebben, of de voor- en achterkant en of er door klachten/blessure's wellicht behoefte bestaat uit een behandeling op maat. Je kunt jouw wensen bij ons kenbaar maken en samen met de massage therapeute wordt de voor jou geschikte behandeling, de duur van de behandeling en bijbehorende prijs bepaald.

Wij bieden de volgende massage behandelingen aan:

- Ayurvedische massage: (vanaf €80,00)

Deze uit India oorspronkelijke Holistische massage is een ontspanning massage om het lichaam en geest weer in balans te krijgen, en wordt zowel preventief als curatief ingezet. Preventief versterkt de warme ayurvedische olie het immuunsysteem en geeft een gevoel van welzijn. Curatief ( genezend) verbetert de weerstand, activeert bloedsomloop en bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Dit is een zachte, snelle massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van een flinke hoeveelheid warme kruiden olie, en hoofd en gezicht worden mede gemasseerd. Wij hebben uiteraard hiervoor haarnetjes beschikbaar.

- Ontspanningsmassage: (vanaf €75,00)

Een zalige ontspanning massage waar je even kan ontsnappen aan de hectiek van alledag. Spierspanning wordt losgemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Een Massage is een weldaad voor lichaam en geest.  Je voelt je weer als herboren! Een rustig muziekje en fijne aromatherapie bevorderen dit effect. Je blijft lekker warm door de warmte deken.

- Sportmassage: (vanaf €75,00)

Door een sportmassage worden de spieren opgewarmd, het zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren, klachten kunnen verminderd worden, en blessures voorkomen. Je zult met een regelmatige sportmassage meer rendement halen uit jouw trainingen en de spieren zullen sneller herstellen na een pittige work-out. Verzuring en vochtophopingen in de spieren en bindweefsels worden afgevoerd. Ook ideaal voor lange afstand wandelaars!

- Hotstone massage: (vanaf €80,00)

Ervaar de weldaad van de warme basalt stenen. Deze stenen zijn van vulkanische oorsprong en hebben een energetische kracht in zich. De combinatie van de warme stenen en de massage is de ultieme stress killer en zul je je lekker loom gaan voelen. Niet voor niets de meest geboekte massage!

Houdt er rekening mee dat een behandeling altijd iets uit kan lopen door het geven van advies, antwoorden op jouw vragen, of het rustig aarden na een Massage behandeling.

- Lomi-Lomi massage: (vanaf €75,00)

Deze van oorsprong Hawaiiaanse massage is een ontspanning massage waarbij gebruik wordt gemaakt van lange strijkingen en knedingen over het lichaam om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanner je enorme behoefte hebt aan ontspanning zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan het moment van rust. Deze massage vorm is net als de Ayurveda maar iets meer spiritueel georiënteerd. Ervaar de zachte golfbewegingen van de oceaan.

- Kruidenstempel massage: (vanaf €80,00)

En combinatie van een ontspanningsmassage met gebruik van warme kruidenbuidels. Een ware detox beleving van body en mind. De kruiden zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken om een gewenst effect te verkrijgen. Zeer ideaal voor sporters, in de winterperiode of na een lang ziekbed.

- Deel massage rug of benen (vanaf €50,00)

Een deel massage is een massage van bijvoorbeeld alleen de rug of benen. Dit kan een uitkomst bieden bij een lichte blessure of overbelasting. Voordeel is dat je minder tijd kwijt bent en gelijk weer lekker door kan met jouw planning. Hierbij kan ook de massage techniek worden gekozen: Ontspanningsmassage, Sportmassage of Ayurvedische massage. (Hotstone is hierin echter niet mogelijk).

- Medical Taping

Ter ondersteuning van een blessure of voor klachtenvermindering voor bijvoorbeeld Hooikoorts kunnen wij jou een Medical Taping aanbieden. Gezien dit maatwerk betreft is het tarief hierop afgestemd en kan perfect gecombineerd worden met een Massage of een Pedicurebehandeling.

- Voetreflexologie: (vanaf €65,00)

Door reflexzone therapie worden lichaam en geest in evenwicht gebracht en eventuele blokkades in het lichaam opgeheven. Het werkt preventief en zeer effectief op algehele gezondheidsproblemen. Een voetreflexbehandeling is zes tot zeven dagen werkzaam en ook heerlijk om te ondergaan! Deze behandeling kan perfect gecombineerd worden met een Massage of een Pedicurebehandeling.

- Chinese hoofd, nek en schoudermassage: (vanaf €75,00)

Bij de chinese hoofd, nek en schoudermassage bevorder je de circulatie van de levensenergie en breng je lichaam en geest in balans door acupunten en meridianen te stimuleren. Het is een pittige massage maar heerlijk om te ondergaan. Deze behandeling doet klachten van hoofd, nek en schoudergebied voorkomen en verlichten.

- Holistic Pulsing: (vanaf €75,00)

Het lichaam wordt ritmisch en wiegend in beweging gebracht, waarbij de bewegingen in elkaar overvloeien. Dit leidt tot een diepe meditatieve staat. Het brengt je weer terug tot in het cellulaire geheugen. Door het pulsen word je herinnerd aan het wiegen in de baarmoeder dat veilig en vertrouwd voelt. De behandeling werkt rechtstreeks op blokkades van het lichaam. De werking van de behandeling kan tot dagen erna nog gevoeld worden.

- Hoofdpijnmassage: (vanaf €75,00)

Er zijn vershillende soorten hoofdpijn die o.a. veroorzaakt kunnen worden door stress, hormoonhuishouding, voeding, klachten van het gebit, vastzittende spieren etc. In sommige gevallen kan men zelfs niet meer fatsoenlijk functioneren door de hoofdpijn. Door spieren in de nek, schouders en het hoofd te masseren en acupunten op de schedelrand, het gezicht, de rug, de benen en armen te stimuleren, afgewisseld met ook ontspannende strijkingen, kunnen na een aantal behandelingen de klachten gaan verminderen.

- Manuele Lymfedrainage Massage gezicht, hals en decolleté: (vanaf €85,00)

Een gezichtsmassage die de huid een goede doorbloeding en een fris uiterlijk geeft. De lymfedrainage van het gezicht, de hals en het decolleté zorgen voor een goede vochtafvoer. Als u een facelift en/of ooglidcorrectie heeft gehad ontstaat er na de operatie vochtophoping waardoor er spanning op de wond en het litteken komt te staan. Het litteken kan dan breder worden. Door het vocht af te voeren zal de littekenvorming beperkt blijven. De behandeling is ter voorkoming van littekenweefsel en kan zeer goed gecombineerd worden met een gezichtsbehandeling. Deze behandeling reinigt de huid en voert het lymfevocht af, dit geeft een verjongend effect! Door bepaalde acupunten mee te nemen in de behandeling krijgt men ook een spierversterkend en vitaliserende werking. De behandeling mag 1 week na de operatie gestart worden.

Cosmetische bindweefselmassage met cupping: (vanaf €85,00)

Deze behandeling verstevigd het bindweefsel, verbeterd de structuur van de huid en activeert de celvernieuwing. De huid krijgt een jonger aanzien. Het is een intensieve massage, gericht op het herstelvermogen van de huid. Het vermindert rimpels en littekens, verbetert de conditie van de huid, waardoor de huid gladder gaat aanvoelen. Het werkt preventief op het ouder worden van de huid en stimuleert: het zuurstftransport, de stofwisseling, de celvernieuwing, de bloedcirculatie, de versteviging van het onderhuidbindweefsel, de werkstofopname, de conditie van de huid en de functieverbetering van de huid. Deze massage kan uitstekend gecombineerd worden met een gezichtsbehandeling.

- Fybromyalgie massage: (vanaf €80,00)

Dit is een hele zachte massage. Tijdens de massage worden acupunten zachtjes gemasseerd. Door de acupunten te behandelen kunnen we klachten verminderen.

- Therapeutische rugklachten massage: (vanaf €85,00)

Deze massage is gericht op het behandelen van rugklachten. Voor de massage is het belangrijk altijd een diagnose bij de arts te vragen! Acute klachten kunnen na een week behandeld worden met toestemming van de arts. Nekhernia en acute hernia kunnen niet behandeld worden, evenals bij een slijmbeursontsteking of een andere ontsteking!