Lichaamspakking

Wil je je lichaam een extra verzorgende en voedende boost geven en ondertussen even helemaal tot rust komen en heerlijk ontspannen? Dan is een lichaamspakking de behandeling die je zoekt! Deze behandeling kan los maar uiteraard ook in combinatie met een massage geboekt worden. Je kunt bij ons kiezen uit diverse verzorgingen en geuren. Jouw lichaam krijgt allereerst een verfrissende scrub behandeling, vervolgens brengen we de pakking op het hele lichaam aan, dan wordt er een folie om het lichaam gewikkeld en mag je heerlijk 20 minuten lang gaan genieten en vooral ontspannen onder een warmtedeken. Na de inwerktijd worden de restanten verwijderd en het lichaam verfrist. Je gaat dan als herboren weer naar huis!


Wellness behandeling bestaande uit: Lichaamsscrub, Lichaamspakking en Anti Cellulitis.

Een fijne ontspannende behandeling om uw huid een boost te geven! Deze behandeling kan geheel op de wellness bank worden uitgevoerd. Huidcellen worden vernieuwd en krijgen een intensieve voeding door de warmte die de folie en de pakking afgeven. Door een cupping massage wordt het dieper liggende bindweefsel gestimuleerd, ter versteviging van de huid van bijvoorbeeld de bovenbenen. De scrub en de pakking kunnen voor jou zelf samengesteld worden naar wens.

Lichaamspakking los 45 minuten.

Een lichaamspakking kan naar wens met jouw massage therapeute worden samengesteld met de massage van jouw keuze, zij zal jou hierin adviseren en een behandeling op maat samenstellen.